+46735435359, Viber +41766088814

ATN

BOX Alfa Original

The ATN-1000 is new to atnnetwork and supports Wi-Fi and has been updated with Android 4. All new Atn boxes have been upgraded to full HD 1080P. Support: Wi-fi, Android 4.0 System, Youtube, HD HDMI Output .

Porosit tani Me shum detaje...

Alfa Television

ABONIM ATN

ATN- Alfa Television Nerwork, Alfa IPTV, eshte kompani per shperdarjen e IPTV, Kanaleve televizive Shiptare dhe nderkombetare. Alfa TV ju ofron abonime te lira dhe te llojit te ndryshme, me mundesi zgjedhjeje.

Shiko Ofertat Meso me shum

 • Dëshironi të keni kanalet me të mira shqiptare në shtëpinë tuaj por nuk keni të drejtë të vendosni saç?.. E keni poziten jo të përshtatshme? Apo keni pengesa për antenën satelitore? Tani e kemi zgjidhjen për të gjithë ju!
 • Mjafton te keni lidhje interneti fikse, në shtëpi dhe do të shijoni kanalet Shqiptare përmes ATN-IPTV. Cilësia e ATN-IPTV është e pakrahasueshme. Ne përdorim teknologjinë më të fundit të transmetimeve IPTV me sistemet e kombinuara Linux dhe Android, të përshtatura për të funksionuar me rrjetet standarte evropiane. Mjafton te keni internet 4-5 Mbps per paketen START dhe 10-12 Mbps per paketen Premium HD, dhe te shijoni keto kanale. Nese deshironi te testoni shpejtesine e internetit tuaj klikoni ketu: www.speedtest.net ose www.bredbandskollen.se

500 krona / 50 euro

BOX ATN 1000 ORIGINAL

The ATN-1000 is new to atnnetwork and supports Wi-Fi and has been updated with Android 4. All new Atn boxes have been upgraded to full HD 1080P. Broadband connection (recommended 10 Mbps download speed or better)

 • Android 4 OS
 • 3 x USB
 • Coax Audio
 • Audio / Video Phono
 • HDMI and LAN
 • Wireless LAN
 • ATN-1000 Set Top Box 1GHz
 • Remote Control
 • Power Adapter
 • HDMI Cable
 • LAN Cable
 • Quick Start Guide